O nama

Saznajte zašto nas biraju poduzetnici, obrtnici i nositelji slobodnih zanimanja

Knjigovodstvo - 25 godina iskustva
Vivlion - knjigovodstveni servis - zagreb

više od 25 godina iskustva

Mi smo knjigovodstveni i računovodstveni servis, specijaliziran za obrtnike, mikro, male i srednje poduzetnike, te tvrtke u stranom vlasništvu. Osim navedenih usluga, poduzetnicima asistiramo pri osnivanju tvrtke, u pronalasku poslovnih prostora, te pružamo administrativne usluge u vidu “posredničkog” obavljanja administrativnih aktivnosti umjesto samog poduzetnika (ishođenje PDV ID broja, EORI broj, ishodovanja različite pravne dokumentacije i sl.).

  • Vivlion d.o.o. posluje od 1994. godine
  • pružamo kvalitetne, ažurne i stručne knjigovodstveno-računovodstvene usluge
  • obavještavamo vas i savjetujemo o relevantnim zakonskim propisima koji se tiču vašeg poslovanja
  • možemo vam asistirati pri pronalasku poslovnog prostora, ishođenju PDV ID, EORI broja i obavljanju raznih administrativnih aktivnosti
  • trudimo se biti vam na raspolaganju za sve nedoumice koje imate u poslovanju i u vezi s poslovanjem vašeg obrta ili tvrtke
Vivlion - knjigovodstveni i računovodstveni servis Zagreb - knjigovodstvene usluge zagreb

Vaš partner u poslovanju

Knjigovodstvo Zagreb

Podaci o tvrtki:
VIVLION društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge
Vivlion d.o.o.
Sjedište: Zagreb (Grad Zagreb), Jurja Dalmatinca 2

OIB
15825871441
Upisano u registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod MBS: 080106469
Direktor društva: Marko Premužić
Temeljni kapital: 240.500,00 kuna
uplaćeno dijelom u novcu, dijelom u stvarima

Poslovni račun otvoren u Zagrebačkoj banci
IBAN broj: HR81 2360 0001  1015 5428 9

Naš ured nalazi se u Bulvanovoj ulici na broju 22, u gradu Zagrebu. 

Iako se nalazimo u Zagrebu, knjigovodstvene usluge pružamo poduzetnicima iz cijele Hrvatske – online knjigovodstvo. Vaša lokacija više nije zapreka za ugovaranje računovodstveno-knjigovodstvene usluge s jednim od najdugovječnijih zagrebačkih knjigovodstvenih servisa.

Mi smo knjigovodstveni servis koji će vam omogućiti da se posvetite svom poslu i djelatnosti. KONTAKTIRAJ NAS S UPITOM

Osobno preuzimamo dokumentaciju

Po dokumentaciju dolazimo osobno, prema dogovoru, u Vaš poslovni prostor ili nam ju dostavljate putem interneta. Sada se u potpunosti možete posvetiti vašoj tvrtki!

Savjetujemo naše klijente

Ukoliko postanete naš klijent, na raspolaganje Vam stavljamo više od 25 godina iskustva, te za vas pratimo izmjene zakona koji se tiču vašeg poslovanja.

Promjena knjigovodstva

Niste zadovoljni s postojećom uslugom? Javite nam se! Brzo i efikasno, u dogovoru s postojećim knjigovođom možemo organizirati prijenos usluge u Vivlion!

Vivlion

Zašto odabrati nas

Postoji razlog zašto nam poduzetnici vjeruju od 1994. godine 

- 01
Bogato iskustvo

U poslovnom svijetu jednu od najvrijednijih vještina predstavlja iskustvo – poslujemo od 1994., od kada svojim klijentima poduzetnicima pružamo vrhunsku knjigovodstveno-računovodstvenu uslugu.

- 02
Savjetovanje

Kroz vođenje vaše tvrtke vrlo često ćete dolaziti u situacije u kojima će vam biti potrebna stručna pomoć ili savjet. Tu smo za vas.

- 03
Međunarodno poslovanje

Specijalizirani smo za poslovanje s tvrtkama u stranom vlasništvu i stranim tvrtkama / podružnicama koje posluju u Hrvatskoj.

- 04
Analitika i izvještavanje

Mogućnost mjesečnog praćenja Bilance i Računa dobiti i gubitka, a analitike kupaca i dobavljača u svakom trenutku; periodični obračuni, akontacije poreza na dobit i sl.

- 05
Ažurnost

Jedno od temeljnih računovodstvenih načela je – ažurnost. Ažurnost u vođenju poslovnih događaja nužna je kako biste imali pravu sliku o poslovanju vaše tvrtke, te kako biste bili u mogućnosti donositi ispravne odluke.

- 06
Online knjigovodstvo

Ukoliko vam nismo usput ili se nalazite u drugom dijelu Hrvatske – nema problema. Pružamo uslugu e-knjigovodstva, što znači da nam dokumentaciju dostavljate u elektronskom obliku.

Pon - pet: 08:00 do 16:00

Bulvanova 22, 10000 Zagreb

Nazovite nas na +385 99 233 00 66