Knjigovodstvo za samostalne djelatnosti

Za slobodna zanimanja i samostalne djelatnosti

Knjigovodstvo - 25 godina iskustva
Obrtnici i slobodna zanimanja

Knjigovodstvo za samostalne djelatnosti

Posjedujemo više od 25 godina iskustva u vođenju knjigovodstva za samostalne djelatnosti ljekarnika, liječnika, veterinara, odvjetnika, javnih bilježnika, inžinjera, arhitekata, novinara, tumača, turističkih djelatnika, i sl.

Što radimo

Knjigovodstvene usluge pružamo i za nositelje slobodnih zanimanja koji su ušli u sustav poreza na dobit (dvostavno knjigovodstvo). 

Vivlion – specijalizirani knjigovodstveni servis za samostalne djelatnosti u gradu Zagrebu

Za sva pitanja i ponude pošaljite nam UPIT

Osobno preuzimamo dokumentaciju

Po dokumentaciju dolazimo osobno, prema dogovoru, u Vaš poslovni prostor ili nam ju dostavljate putem interneta. Sada se u potpunosti možete posvetiti vašoj tvrtki!

Savjetujemo naše klijente

Ukoliko postanete naš klijent, na raspolaganje Vam stavljamo više od 25 godina iskustva, te za vas pratimo izmjene zakona koji se tiču vašeg poslovanja.

Promjena knjigovodstva

Niste zadovoljni s postojećom uslugom? Javite nam se! Brzo i efikasno, u dogovoru s postojećim knjigovođom možemo organizirati prijenos usluge u Vivlion!

Vivlion

Zašto odabrati nas

Postoji razlog zašto nam poduzetnici vjeruju od 1994. godine 

- 01
Bogato iskustvo

U poslovnom svijetu jednu od najvrijednijih vještina predstavlja iskustvo – poslujemo od 1994., od kada svojim klijentima poduzetnicima pružamo vrhunsku knjigovodstveno-računovodstvenu uslugu.

- 02
Savjetovanje

Kroz vođenje vašeg obrta vrlo često ćete dolaziti u situacije u kojima će vam biti potrebna stručna pomoć ili savjet. Tu smo za vas.

- 03
Preuzimanje dokumentacije

Osobnim dolaskom preuzimamo svu knjigovodstvenu dokumentaciju, bez potrebe vašeg dolaska 

- 04
Analitika i izvještavanje

Mogućnost mjesečnog praćenja Bilance i Računa dobiti i gubitka, a analitike kupaca i dobavljača u svakom trenutku; periodični obračuni, akontacije poreza na dobit i sl.

- 05
Ažurnost

Jedno od temeljnih računovodstvenih načela je – ažurnost. Ažurnost u vođenju poslovnih događaja nužna je kako biste imali pravu sliku o poslovanju vaše tvrtke, te kako biste bili u mogućnosti donositi ispravne odluke.

- 06
Online knjigovodstvo

Ukoliko vam nismo usput ili se nalazite u drugom dijelu Hrvatske – nema problema. Pružamo uslugu e-knjigovodstva, što znači da nam dokumentaciju dostavljate u elektronskom obliku.

v i v l i o n

Od 1994. godine brinemo o vašem poslovanju

VIVLION posjeduje iskustvo vođenja knjigovodstva i računovodstva i velikih i malih tvrtki i obrta.

Ovdje smo da vam olakšamo poslovanje. Javite nam se!
Vrlo rado ćemo odgovoriti na sve vaše upite.